29.5 C
Barcelona
Dijous 11, Juliol 2019

Qui som?

Aquesta associació, com totes, esta constituïda per una Junta Directiva, que dirigeix i orienta el projecte radiofònic.

La plantilla de la ràdio, que de mica en mica s’anirà ampliant, la formen tant periodistes com veïns del districte, que volen ajudar a fer realitat el projecte de creació i consolidació d’una ràdio per FM a Horta Guinardó.

També, cal destacar que Ràdio Horta-Guinardó està en contacte amb l’Associació de Periodistes de Barcelona i Aula Média.

Com ho fem?

La nostra ràdio emet via on line, és a dir, mitjançant el web www.rhg.cat, i vol emetre per FM al 2018.

Actualment l’emissora compta amb una programació regular de qualitat i variada, per satisfer els gustos de tots els oients.

Després de l’experiència de la ràdio on line, Ràdio Horta-Guinardó vol optar per emetre a l’FM. D’aquesta manera ampliaríem el nostre àmbit de difusió.

Ràdio Horta-Guinardó pretén ser un punt de trobada d’opinions veïnals, on tothom que ho vulgui tingui un espai; donar a conèixer la realitat social dels nostres barris; mobilitzar els nostres conciutadans en accions socials o voluntariat; potenciar el comerç de la zona; i sobretot otorgar la màxima prioritat a tot allò que es fa i què succeeix al nostre districte.

A més, un dels nostres principals objectius és fer una programació on la llengua catalana i castellana tingui un paper important.

Per què?

Creiem que al districte manca un mitjà de comunicació d’informació: notícies, magazines, reportatges, espais de debat i reflexió. Per tant, percebem una necessitat que nosaltres, Ràdio Horta-Guinardó, podríem arribar a cobrir.

Garantir al ciutadà el dret d’estar informat és el nostre principal objectiu.

Nosaltres volem crear una ràdio per tots els catalans, pel barri, pels ciutadans, pels veïns i veïnes, pels amics i amigues del districte, per tots aquells interessats en l’actualitat d’Horta-Guinardó. I aquest mateix sentiment que plasmem ara es veu reflectit en el nostre eslògan, Som la teva!

L'ASSOCIACIÓ

Aquesta entitat es va constituir legalment, com a tal, el 15 de juliol del 2004.

No obstant això, Ràdio Horta-Guinardó té els seus orígens en l’antiga entitat anomenada Associació de la Ràdio de la Ciutat de Barcelona (Ràdio 7).

Aquesta ràdio on line va nèixer fa uns anys, gràcies a la iniciativa d’un grup de joves de Barcelona que es reunien periòdicament per compartir allò que els unia i entusiasmava: la ràdio.

Ràdio 7 va iniciar les emissions el gener del 2004, a través de www.radio7barcelona.com.

Aquest espai oferia notícies del districte, programació musical i dedicava gran part del seu temps a les associacions i entitats del districte.

Tanmateix, per dificultats econòmiques, ja que subsistia de les quotes del socis i sense cap ajuda de l’administració, Ràdio 7 va deixar d’emetre.

Cap a mitjans de juliol de 2007, però, es va crear una nova entitat: Ràdio Horta-Guinardó.

Aquesta associació ha engegat un nou mitjà de comunicació pel districte homòleg de la ciutat de Barcelona.

Actualment, ofereix als veïns una ràdio informativa i participativa a través de la seva pàgina web: www.rhg.cat.

El més vist

1,209FansAgrada
1,883SeguidorsSeguir
5,353SeguidorsSeguir