Ada Colau demana a Foment el cobriment de la ronda de Dalt

L’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha enviat una carta al ministre de Foment, Íñigo de la Serna, per reclamar-li que s’impliqui en el cobriment de la ronda de Dalt que el govern municipal ja té en marxa.

Ada Colau demana al ministre de Foment que la inversió anunciada per fer noves actuacions a la ronda del Litoral serveixin per finançar el projecte que l’executiu municipal ha iniciat fa un any per cobrir la ronda de Dalt. L’alcaldessa també insta De la Serna a trobar-se per dialogar i consensuar les actuacions que financen les dues administracions.

Per la seva banda el president de l’associació de veïns de Montbau, Toni Mateo, assegura que el veïnat veu amb bons ulls la carta que ha enviat Ada Colau al ministeri de Foment, però reclamen, com ja feien fa temps, que el cobriment sigui més llarg del que té previst el govern municipal.

L’executiu té previst que cobrir la ronda de Dalt fins a l’avinguda de Vallcarca. Des de l’associació de veïns també confien que es fixi un calendari per l’actuació al més aviat possible.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here