Dos dentinguts per robar al barri d’Horta

La Guàrdia Urbana ha detingut aquest dimecres passat dues dones, de 27 i 28 anys, per un delicte de robatori a l’interior d’un habitatge al barri d’Horta. Les detingudes s’havien guanyat la confiança de la víctima, un home de 72 anys amb dèficit cognitiu, Mentre una el distreia l’altra regirava la casa per robar-li.

La policia va activar dimecres al migdia un dispositiu especial, quan una patrulla de la Unitat Territorial d’Horta-Guinardó va rebre un avís per robatori al carrer de Santa Joana d’Arc. En arribar, l’home els va explicar que dies enrere les dues dones li havien robat i que els fets havien passat altres cops.

També els va explicar que les dones l’havien trucat per dir-li que tornarien a robar-li. Davant aquesta possibilitat, es va muntar un dispositiu especial per esperar a les presumptes lladres, que hi van arribar a casa d’aquest veí a les 19 h. Quan les van detenir, una de les dones anava amb el seu fill, que va quedar sota la protecció de la Urbana fins que li van poder lliurar al pare i informar els Serveis Socials de l’Ajuntament de Barcelona.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here