Reconeixements a entitats i veïns compromesos amb el Districte

El Districte ha volgut reconèixer les persones, entitats o col·lectius que dia a dia fan una tasca de dinamització i millora de la vida ciutadana, sociocultural i cívica a través dels premis Horta-Guinardó, que enguany arribaven a la seva 31a edició.

Esclatec, el Cor d’Horta i Mercat, 40 p’arriba, 40 p’abajo i Maria Rosa Graell han estat els guardonats d’enguany. Esclatec, per la seva tasca per la integració laboral de les persones amb discapacitat. La federació de comerç Cor d’Horta i Mercat, per la seva implicació en la promoció de la vida associativa del barri, la recuperació de festes i tradicions, l’animació sòcio-cultural i l’economia del barri. L’associació 40 p’arriba, 40 p’abajo, per la seva predisposició permanent a la dinamització, col·laboració i suport als esdeveniments del barri del Carmel. I Maria Rosa Graell, pel seu compromís ferm amb l’associació de veïns i veïnes i el barri d’Horta.

El mateix dia que s’entregaven aquests premis a l’Hotel Alimara, el 30 de novembre, tenia lloc l’acte de lliurament de les 25 Medalles d’Honor de la ciutat a les personalitats i entitats que han destacat per la seva contribució al desenvolupament de la consciència ciutadana, virtuts i valors cívics de Barcelona. En el cas d’Horta-Guinardó, Sacramento Burgos i la Xarxa Educativa 0-18 d’escola pública van ser les que van rebre aquesta distinció. En el primer cas, en reconeixement a la seva trajectòria en defensa dels valors ciutadans i de la seva lluita per fer del seu barri un lloc més just, amable, digne i valuós. En el segon, per la seva trajectòria i la seva aportació a l’associacionisme, a la defensa de la qualitat educativa i a l’impuls de l’escola pública.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here