El 25 de novembre les dones tenen una cita amb la societat

Resultado de imagen de dia de la dona 25 de novembre"

Un any més l’Ajuntament de Barcelona i el districte d’Horta Guinardó han decidit conmemorar el 25 de novembre, declarat per l’ONU com a dia Internacional per a la Eliminació de la Violència Vers les Dones amb el lema “el present és feminista”. Aquesta festa es celebra des de l’any 1999 i preten eliminar i fer visible davant el món que la violència és una lacra per a la societat.

Les associacions hi participen amb una gran quantitat d’activitats. La més destacada és la que es fa als jardins de la Biblioteca d’Horta.

L’acte més popular és el que es farà a la Biblioteca d’Horta de Can Mariner el proper dilluns 25 de novembre a les 17:30. Durant aquest dia es duran a terme més de 30 activitats.

Els actes celebraran per tot el barri, incloent el Baix Guinardó, el Carmel, Horta o El Guinardó, tenint lloc al Casal de la Gent Gran de Sant Genís i al Centre Cívic Casa Groga. A mes, diversos concerts, xerrades, tallers i vermuts es celebraran aquests dies.

L’Institut Català de les Dones ha posat en funcionament la campanya de sensibilització: “ Les dones tenim dret a viure lliure de violències sexuals”.

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here