Un bus llançadora connecta el Park Güell amb Alfons X

Resultado de imagen de millorem la mobilitat entorn el park guell"

Aquest servei de bus estableix una connexió entre el Park Güell i la parada de metro d’Alfons X per tal de descongestionar les vies que envolten el monument de Gaudí.

Entre un 50 i un 60% dels veïns es poden beneficiar del servei, el qual ja va entra en funcionament abans de l’estiu. Per accedir, els veïns han de comprar amb antelació la entrada, la qual inclou el bitllet de transport en un preu que ronda els 10 euros. L’horari del bus serà des de les 8h fins les 18:15h/ 21:30h segons l’època de l’any.

Aquesta mesura s’emmarca dintre del Pla Estratègic del Park Güell 2017-2022, que té com a finalitat que el lloc no sigui vist només com una icona turística, sinó que els veïns es puguin sentir identificats alhora. Aquesta mesura de posar en funcionament el bus llançadora, ja ha rebut diverses crítiques entre alguns d’aquests veïns que creuen que hi ha masses turistes al barri pel constant moviment de busos cada dia.

Aquesta no es tracta de la primera mesura que es porta a terme, ja que anteriorment ja s’han aplicat altres, com la reobertura de la baixada de Glòria, o millores per facilitar l’accés a les muntanyes.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here