Horta: un dels barris amb més vida de Barcelona

Ara que s’apropa el bon temps us donem a conèixer alguns dels millors llocs per beure i menjar del barri. Per exemple, el Cerró, el Can Gaig d’Horta o el Quimet de la plaça Eivissa. Encara que si us agrada més la vida nocturna un bon lloc és el Samba Brasil amb una decoració típica del pais.

Si ens referim a botigues o altres negocis Galette and Pastim és una referència en croissants o magdalenes, però també són coneguts la pasteleria Mayol i la Terra dels sabors on pots trobar productes de la terra. Per altra banda, pel que es refereix a roba Shirt BCN, també conegut com “Sóc d’Horta” és popularment conegut.

El Quimet és un dels locals més coneguts del barri, per la gran varietat d’entrepans i croquetes que es reparteixen per tot el districte, a més, destaca per les més de 3.000 ampolles de licor petites que es poden trobar entre les seves parets. Finalment,el celler Massana és on el vi té més presència, alguns exemplars són el Penedès, el Batea o el Gandesa.

En l’àmbit cultural, Horta també té molta importància, ja que el casc antic té un valor inconmensurable, però també són rellevants el recinte modernista de Sant Pau, i el, parc del laberint d’Horta.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here