Com es viu Sant Jordi a Horta Guinardó?

Sant Jordi es celebra un any més a Barcelona, en un context ple de cultura, flors i amor. Es tracta d’una festivitat organitzada pels centres cívics del barri i altres centres de barri, on hi habita normalment persones grans.
Per altra banda, molts dels carrers del barri s’ompliran amb una alta quantitat de parades de roses i llibres per a gent de totes les edats.
Entre les principals activitats programades del barri es troben les següents:
Sant Jordi a la Taxonera, Sant Jordi al Mercat del Guinardó, un mercat d’artesania de segona mà, la festivitat de la Diada Modernista al Recinte de Sant Pau.
La festivitat principal de Sant Jordi al Mercat del Guinardó consisteixen en diferents parades de roses, llibres i artesania en horari de 10:30 a 13:30.
Al marge de la celebració que es farà a Horta Guinardó, cada any alguna personalitat relacionada amb la literatura fa un pregó. Aquest any serà Mia Couto qui conversarà amb Anna Guitart, el dimarts 23 d’abril a les 19 hores al Saló del Cent de l’Ajuntament de Barcelona. A més, com passa cada any les Rambles seran un dia més l’epicentre cultural de Catalunya.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here