Un incendi provocat destrossa algunes motos a Horta Guinardó

L’incendi ha causat la destrucció de tres contenidors, i de cinc motos que estaven estacionades al costat, però també d’altres vehicles que es trobaven molt a prop.

Les fortes ratxes de vent que va haver entre diumenge i dilluns a la capital catalana van fer que el foc es propagués més ràpidament, malgrat que els bombers van actuar amb rapidesa.

Segons el testimonis que van veure el que passava a la zona, l’incendi va ser provocat per una persona que va llençar un objecte a dins del contenidor,diumenge a la nit, aquesta mateixa persona que ho causar va marxar de la zona abans de que el foc inicies la seva expansió.

Aquest incendi es suma al que va haver-hi fa un mes al barri de Gràcia on una vintena de motos van ser cremades a diferents carrers del barri. La Guàrdia Urbana va aconseguir interceptar alguns d’aquests joves acusats de ser els autors de l’incendi. A més, fa dues setmanes hi va haver un altre incendi al districte de Sant Martí on es van cremar set cotxes, tres contenidors i un local es va veure afectat també.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here