Cada cop és més habitual fer festes als Bunkers del Carmel

Les cases del Turó de la Rovira. DAVID ROMERO

Els Bunkers a més de ser un lloc amb impressionants vistes, també és un indret què molts dels seus visitants aprofiten per fer una festa, o per vendre productes i fer negoci.

En el primer cas, és la pràctica que està més de moda, ja què els búnquers estan en un lloc apartat del centre de la ciutat. La forma que tenen per captar a gent per la seva festa es mitjançat l’ús de les xarxes socials. De fet, són tan habituals aquestes celebracions que fa uns anys es va intentar organitzar un quedada per beure de forma massiva que finalment no es va poder dur a terme per la negativa dels veïns.

Els Bunkers del Carmel tenen tanta popularitat entre els visitants de Barcelona, que en diverses vegades s’ha plantejat la possibilitat d’introduir un preu per entrar al recinte. Per altra banda, també s’ha pensat en augmentar la presència policial a la zona per evitar conflictes entre turistes i veïns del barri.

Per altra banda, als veïns el que més els hi molesta és que aquest lloc tan popular de Barcelona presenti uns nivells de brutícia ambientals i acústics tan elevats.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here