Comença’n les obres en un edifici del carrer Llobregós

El passat 2 de gener van començar les obres a un edifici del carrer Llobregós situat en el número 107-113. El lloc es convertirà a partir d’ara en un casal de barri.

L’edifici es va construir a l’any 1892 amb una planta baixa que dona al carrer calle Llobregós per un costat, mentre que la altra dona al carrer de Santa Teresa.

La reforma inclou també un canvi a la redistribució de la part interior del edifici. Per sortir del s’ha de fer per mitjà del carrer Llobregós.

Després d’una reunió que es va fer amb diferents associacions del barri, es va decidir que en la planta baixa se es posaran els despatxos, una sala d’actes una altra sala compartimentada, i un espai amb servei.

El temps estimat per finalitzar les obres es de deu mesos, per altra banda, s’espera que estiguin acabades a finals d’any.

Amb aquesta nova edificació, el Barri d’ Horta Guinardó  tindrà 5 casals de barri,  per lo tant la zona baixa del Carmel ja haurà quedat coberta.

La finalitat d’aquesta nova construcció és fer punts d’unió entre persones però també fomentar programes d’activitats entre tots ells.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here