L’afició de la Roja marxa decepcionada del camp de l’Àliga per l’empat d’Espanya davant Portugal

El passat divendres,15 de juny, mig miler d’aficionats de la selecció espanyola, van omplir el camp de l’Àliga per seguir el primer partit d’Espanya en el Mundial de Russia 2018. La selecció espanyola s’enfrontava al país veí, Portugal.

En aquest esdeveniment també hi havien cares conegudes de la política espanyola com el president del Partit Popular de Catalunya, Xavier Garcia Albiol, o la presidenta del grup municipal de C’s a l’Ajuntament de Barcelona, Carina Mejias.

El president del Partit Popular, Xavier Garcia Albiol, destacava davant la premsa que “la gente que está aquí no estamos mezclando politica, quién si que intenta mezclar la politica son aquellos que ponen dificultades como Colau como el resto de miembros de su entorno para que la gente de Barcelona pueda estar aqui disfrutando un partido de la selección Española. Esto si que es politizar”.

Per altra banda, la presidenta del grup municipal de C’s a l’Ajuntament de Barcelona, Carina Mejias, explicava que “hemos intentado ayudar todo lo que hemos podido a los jóvenes que a través de la organización o de la entidad Barcelona con la Selección queria encontrar un recinto; hemos intentado negociar con el ayuntamiento o con la comisionada de deporte para conseguir una solución a la petición que se hacia y en este caso hemos conseguido esta. Yo creo que es un éxito, y que la afición de Barcelona merecia tener un recinto para poder disfrutar de los partidos de la Selección”

El miler i mig d’aficionats es va endur una galleda d’aigua freda just en començar el partit amb un penal de Nacho sobre Cristiano Ronaldo. El portuguès el va transformar i la decepció es va apoderar de les graderies. La decepció va donar pas a l’alegria entre els aficionats de La Roja quan Diego Costa va aconseguir l’empat. Els aficionats presents al camp de l’Àliga van celebrar l’1 a 1, que va fer el davanter de l’Atlètic de Madrid. Però just abans del descans Portugal va tornar a marcar amb el segon gol que Cristiano Ronaldo els va donar als portuguesos. Els aficionats de la selecció espanyola no s’ho acabaven de creure.

En la segona part, els nervis de la derrota van donat pas a l’alegria de la victòria. Diego Costa va empatar el partit. Hi va haver cares de satisfacció i crits d’ànims cap a la selecció que entrena Fernando Hierro. I l’esclat d’alegria va arribar només uns minuts després. Nacho va fer saltar de les cadires els aficionats de la selecció espanyola. Per primer cop Espanya s’havia col·locat per davant en el marcador. Però el partit va acabar amb cares llargues quan Cristiano Ronaldo de falta va fer l’empat a tres. Dominaven la decepció i la tristesa dels aficionats a La Roja quan marxaven cap a casa. Gairebé ningú no es creia que la selecció espanyola no hagués sumat els tres primers punts en el Mundial.

El president de Societat Civil Catalana (SCC), José Rosiñol, es mostrava molt satisfet del nombre d’aficionats presents en el camp de l’Àliga.

Aficionats de La Roja veient el Portugal vs Espanya al Camp de l'Àliga (Foto de Marc Mata)

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here