RHG retransmetrà els partits de la Selecció Espanyola al Mundial de Rússia

Roda de premsa SCC (Foto de David Romero

Ràdio Horta-Guinardó retransmetrà els partits de la Selecció Espanyola al Mundial. En aquesta retransmissió participarà Societat Civil Catalana.

En una roda de premsa convocada aquest dimarts al matí per l’entitat, el president de Societat Civil Catalana (SCC), José Rosiñol, ha explicat que aquesta narració es podrà seguir per streaming a través del canal de youtube de l’entitat i per la pàgina web de Ràdio Horta-Guinardó (rhg.cat) on es duran a terme les retransmissions.A més de l’àudio, la transmissió es podrà seguir per vídeo.

Rosiñol ha destacat: “Queriamos hacer un programa que no estuviera perfectamente estructurado, sino que sea espontáneo y fresco, con narradores que transmiten con entusiasmo y emoción”. El president de SCC també ha aclarit que els tres narradors faran referència únicament al partit i que no comentaran contextos polítics.

El responsable d’esdeveniments i mobilització de l’entitat (SCC), Sixto Cadenas, ha dit que “la iniciativa pretende que los catalanoparlantes tengan acceso a retransmisiones en catalán de estos partidos”

La primera retransmissió del Mundial a través de Ràdio Horta-Guinardó serà aquest proper divendres (15 de juny de 2018) a partir de les 19.30h.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here