Horta-Guinardó un dels districtes amb menys inversió de Barcelona

Horta-Guinardó només tindrà 68,7 milions d’euros pel període de 2016/2019 segons fonts municipals, aquestes dades demostren la falta d’inversió al nostre districte amb comparació amb altres de la ciutat.

Un exemple és la Ronda de Dalt, que finalment no es podrà cobrir totalment perquè no hi ha pressupost i altres obres importants com “l’esvoranc del Carmel” han tingut una retallada important del que fos el primer projecte inicial.

Segons una enquesta per Ràdio Horta-Guinardó, amb més de 300 preguntes a peu de carrer a diferents veïns i veïnes, la inseguretat, la brutícia i la sanitat publica són els majors problemes pel conjunt dels ciutadans, la valoració del govern municipal és d’un 3,2 amb una nota molt baixa i segons els enquestats un 63% vol un canvi a Barcelona.

Segons una veïna del Carmel “la manca d’inversió fa que els serveis bàsics no funcionin i això es nota en el dia a dia de les persones”, els veïns de la Teixonera, es queixen de la manca d’inversió al barri i pensen que amb el “pla de barris” no millorarà gaire la situació actual amb la manca d’equipaments.

Quan falta un any aproximadament per les eleccions municipals, Ada Colau, es deixa veure pels “consells de barri” però no dóna solucions als problemes reals segons el 82% de les persones entrevistades per RHG.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here